Un nou traseu de agrement pe Lacul Floreasca

30 Nov Un nou traseu de agrement pe Lacul Floreasca

 

Un nou traseu de agrement pe Lacul Floreasca

Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, institutie subordonată Primăriei Municipiului Bucuresti,  va inaugura începând de astăzi, 17.08.2011, un nou traseu de agrement pe Lacul Floreasca.

            Durata unei plimbări va fi de 30 de minute, iar plecările în cursă se vor efectua de la debarcaderul situat în apropierea ecluzei Herăstrau – Floreasca, cu acces din Bulevardul Aviatorilor sau Soseaua Nordului.

            Vizitatorii vor putea admira toată zona care se întinde pe o suprafată de 53 hectare, totalizând o lungime de 6 km a turului de lac. Programul zilnic va fi de la ora 10.00 până la orele 20.00. La casieria situată în proximitatea debarcaderului pretul biletelor va fi de 5 lei pentru adulti si 2 lei pentru copiii peste 10 ani si pensionari. Accesul este gratuit pentru copiii sub 10 ani si persoanele cu dizabilităti.

            La inaugurarea noului traseu de agrement va fi disponibilă o ambarcatiune tip  ALPA de 24 de locuri, urmând ca în perioada următoare să fie monitorizat fluxul în această zonă, pentru a verifica dacă este ncecesar suplimentarea transportului pentru pasageri.