Conferinţa Urban Concept – dezvoltare urbană modernă în România

30 nov. Conferinţa Urban Concept – dezvoltare urbană modernă în România

Agenţia OSC organizează pe 14 aprilie cea de-a XI-a ediţie a Conferinţei Urban Concept – dezvoltare urbană modernă în România. Evenimentul va avea loc în Bran, la Hotel Wolf 2**** din complexul Wolf.

Agenţia OSC facilitează accesul la informaţie şi resurse în domeniul urbanistic, prin organizarea unui program naţional de comunicare şi informare în acest domeniu. Programul Urban Concept, iniţiat în anul 2005, creează o platformă interactivă de comunicare între specialiştii implicaţi în dezvoltarea urbană din ţară.
 
Participarea estimată la această ediţie: peste 50 de persoane, arhitecţi şefi de judeţe, municipii, oraşe, preşedinţi de comisii de urbanism, arhitecţi privaţi, preşedinţi de asociaţii profesionale şi patronale din urbanism, construcţii şi dezvoltare urbană, reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, reprezentanţi de companii implicate în dezvoltarea urbană modernă în ţară.
 
Evenimentul este organizat cu suportul Asociaţiei Arhitecţilor Şefi de Judeţe din România, a Biroului teritorial RUR Nord-Est şi a Uniunii Arhitecţilor din România – filiala Iaşi.